bloggtorka?

ja det e sant , jag har bloggtorka , det var Ema som kom på det ! Ema har rätt , ema är bra !

Nu sitter jag här på sahällen med gunnar och lyssnar lite svagt  bakgrunden ;) älskar gunnars lektioner :) säg vem gör inte det?

I eftermiddag blir det blont hår och min Fredrik :) <3

Ciao min vänner /Fia

Underbart

F
Fr
Fre
Fred
Fredr
Fredrik

Kan det bli bättre ? - fan va jag e kär

Arg

jag blir så arg . folk vill bli klippta av mig och det gör jag mer än gärna. men själv har jag inte riktigt tiden för alla somvill , så jag får klämma in folk & när jag har gjort detta och de inte kommer  då blir jag sur som fan.
Lisa&Tias e en kvart sena och sen skall jag vara med min Fredrik , såd å hinner  jag juh inet klippa de ;)* åh jag blir så ARG! sorry om jag tar ut mina agritioner här , men vad skall jag annars göra det någonstans?

Nu skall jag städa lite , bästa sättet att lugna ner sig !
puss<3

1 vecka kvar .

ja då e det bara en vecka kvar av det oändlig sommarlovet , det är sjuk hur fort allt har gått och hur mycket som harhänt och saker jag har insett !

i dag har jag jobabt på salongen kul som alltid , längtar dit för det mesta.

I dag fyller min Fredrik 17 år och jag får inte ens träffa honom :( <3
Men i morgon får jag det , vi skall ner till Gbg och köpa en jacka till honom och så skall jag färga mitt hår där med, platinablont , undebart .

Men nu skall jag äta mat och sen skall jag o min älskade jonathan mysa med film , det vet årsedan vi var hemma samtidigt ./

pusspåminfredrik

galen i dig

jag är helt tok kär i dig Fredrik ! men det vet du juh redan

Utkast: Jag saknar ...

Jag saknar dig så det gör ont ! <3
4 dagar känns som en evighet ,

dålig på livet ?

jag är dålig på att blogga & jag är sjukt dålig på livet ,hinner inte med något som jag vill göra , jobbar o jobbar o sen när jag väl e ledig då orkar jag bara ligga hemma o se på film.
Det är så mycket folk här hemma som jag vill träffa innan skolan börjar i stora staden för då hinner jag verkligen inte träffa alla älskade här hemma :/
Saknar min Madde så det gör ont , det känns som det var år sedan det bara var VI ., haha det e bara du som fatatr vad jag menar. Sedan Sarah , gud vi måste ses , du jobbar ,jag går i skolan , snart i allafall .
Emma , lilla , vi ahr inte träffats på ett halv år :O det e fan länge.
Och min älskade jonathan , du e borta hela tiden , saknar dig som jag vet inte vad , nu får du komma hem och se på film med mig och laga mat och dricka te eller kaffe med mig , I need it .
 
Men nu skall fia dra till jobbet igen , vi ses Sofia :)

luktar?

Min kudde luktar som F . Den har nog aldrig luktat bättre !

Nu blir det film med min mor <3

ledig

I dag är det första dagen på evigheter som jag är ledig :) Bra men med dåligt väder ;)
I dag fyller min älskade kusin/gudmor/andra mamma 35 år , så grattis , du vet inte hur mycket du betyder för mig <3
Sitter här i sängen med datorn och min nya klänning innan vi snart skall äta , kände att jag behövde uppdatera min blogg som jag ahr varit riktigt dålig på under det sista , jag lovar jag skall bättra mig , eller nja försöka :)

Jag tror jag gillar någon nu , men jag vill inte visa det , är rädd att bli sårad igen , vi får se hur detta utvecklas !
nu måste jag dra mig , vi ses / Fia


RSS 2.0