lämna Sverige

Nu sitter jag här med Angie i soffan , och om bara nga timmar så drar vi i väg. UNDERBART ATT KOMMA BORT ETT TAG :D

Sov en stund innan tidig uppgång

Updatering kommer när jag e hemma igen :)
Puss

Kaos & Röra både i huvudet och hemmet

Även om jag vill ,så kan jag inte bara , jag e ledsen och jag vet verkligen inte hur jag skall förklara detta för dig. Så denna saken skjuter jag fram och tar med dig när jag kommer hem, hoppas du förstår , detta blir jobbigt för jag tycker om dig så jävla mycket , men det vet du juh redan ....


I dag packar hela famlijen , kaos som vanligt innan vi skall ut och åka , jag själv har verkligen panik för jag vet inte vad jag skall ta med mig :O Har stått och glott in i gaderoben nu i en timme nästan utan att göra något vettigt.
Jag blir så trött ..... men jaja jag får ta och packa min väska nu och hoppas att det man tar med sig e det rätta ;) haha Ha nu en underbar vecka så ses vi när jag e hemma på fredagkväll.

På lördag är det Bruce och sedan måndagen efter skall jag göra det , kl .11.00 men jag berättar inte vad som skall hända det lär ni märka =)

Pusspuss fia'


Oh boy

" be with you , like I was before , this distance between us makes me want you more ..."- Miss Li


Grilling at my place

Fredag & grillning med mina älskade vänner , goo kväll med många skratt , tack för ni finns! <3
Sötast just nu måste vara Angelica och Timmy , det ni har , det ahr inte många :) Ni skall vara lyckligt lottade!
Älskar Richters mess där hon frågade om alla fick varsin stor potatis :) haha pusspådig kompis <3




Lördag i dag , slapp dag som bara den , huvudet snurrar och min hals är fett cp som vanlinlgt , tror jag skall bege mig mot soffan och bara ligga där och bli kramad.


"kan du svara mig , varför blev det såhär..."

snart

Snart händer det , jag o pappa har varit i stan och bokat tid......LÄNGTAR

onsdag

agghhh ,. vaknar arg som ett bi när pappa min kommer upp, klockan är bara 9.00 men han anser att jag sakll gå upp och hjälpaa honom att snickar eller aaa hålla i plankorna när jag står på en stege , 1 , jag är skitskraj för stegar.
Så jag kliver upp och går ner i pjamasen och står där och håller i alla plankor , fyyfan säger jag.
Jag HATAR att snickara .
Snart kommer madde och då skall vi gå ner till torget och köpa legging till mig inför fredag kväll , skall bli så kul , hoppas bara att alla går i hop och det inte blir stelt , emn det blir det nog nte , mina kära vänner gillar och prata om inte detta så gör jag det helt klart ! haha


Men skall dra nu /Sofia´'

dagens låt: so fresh ,so clean ,so på

dagens tjej : Madde

dagens kille: Jonatahn

dagen ,haha nu kom jag inte på ngt ;)


tisdag

samma visa som i går natt , kan inte somna på kvällarna , fuck va jobbigt allt blir då :/ man ligger sig och vrider , men till slut bestämde jag mig för att gå ut och lägga mig i soffan.jag kom på att om man lägger sig i böjen på hörnsoffan så känns det som det ligger någon bakom dig och kramar om dig , böjen följde liksom min kropp perfekt :S hahah så där ligger jag o blir kramad av min soffa XD jaja det fick mig i allafall och somna ngn gång vid 3.

Idag skall jag och min pappa ha en" pappa och dotter dag " men just nu är han ute och leker snickare , så vi får se vad som händer senare, jag vet att vi skall till farmor o farfar och fika och sedan till min kusin Magdalena så skall jag leka lite frisör och klippa henne

kissen missen hos mina kusiner Denna kissemissen måste jag bara ha  , e så kär i den :)

vi ses snart igen Fialiaa

täckte , kudde ,allt

det är konstigt det , vissa nätter kan man helt eneklt inte sova , hur man än vänder sig eller hur man än tänker på bra saker. Så var det för mig i natt , det känns som jag inte har sovit en blund , men det visade sig att jag ahr det , tur kanske man skall säga , för när mamma väckte mig för en stund sen hade jag en tegelsten i mitt huvudet !

I dag skall jag och Angie tar en tur ner till Stora Staden , skönt och komma dit en stund och glömma intrigerna i denna hålan , intriger , oojaa !

midsommar i år var helt enkelt så jävla bra !!! <3 :)

" I don´t wanna be just another girl for you ..."


Nu får jag dra mig / Fia

Dagen efter midsommar

Dagen efter midsommar skall man vara trött och det är jag verkligen, slapp men sjukt skön dag


Klippte och färgade mammas hår
Madde fyller 17 år , kalas med tårta och allt
Richter och kulle kom hem till mig och vi mysa med film och satt vid båtarna och kollade in killar , haha dock avr det inte så många.
Richter och kulle har nu begett så av hemåt till STORA staden , men själv sitter jag kvar i denna hålan ;)^
Btw båda mina girls har börjat blogga så checka in deras sidor vettja :

www.srichter.blogg.se
www.khirali.blogg.se

ha nu en underbar night så återkommer jag snart igen
 
Puss Fia


Midsommar

jag älskar midsommar men jag hatar vädret som har besökt oss här på västkusten :(

:(

Du är inte längre min vän , jag hatar dig....

jag skulle lyssnat på Madde och inte litat på dig......

vart ??

Vart är mitt liv egentligen , sanningen är att inget blir som det avr planerat så va fan skall jag göra nu,.Varför skall det regna , jag hatar regn så pip mycket. Men iallafall på dagen skall vi till min faster som är en trationen , bästa dagen på året är midsommar. Hos elisabeth ahr jag inte varit med på 2 år , men i år så är jag ledig från jobbet och skall äta jordgubbar och göra kransar med barnen :) om det nu inte regnar , då blir det inga kransar.

Kvällen är katastrof skulle varit o grillat med nga vänner men alla ahr ballt ur på ngt sätt , så nu sitter jag här själv oxh ahr inte det blekaste om vad jag skall göra :S men så räddar -richter mig o säger att jag får komma in till stan och vara med henne o hennes vänner :) Tack ! Så nu får vi se om jag tar mig dit

Nu e det slappa med godis och tv / Sofia

Jag ser ditt namn och hör ditt namn ofta , men jag vet verkligen inte hur jag skall ta det , jag tror jag blir äcklad:S

Madde

Mys och skitsnack med Madde , kan det bli bättre ?? Det är bra att avgregera sig i bland , haha har dock druckitlite för mycket kaffe än vad min mage tål , mår illa , men det är det värt..

Är man kompisar om det bara är en person som hör av sig hela tiden ,?? Som när man väl ringer till personen så får man , men guuuud va längesen det var , varför har du inte hört av dig??
Men jag menar e det bara en persons uppgift att göra det eller? Kunde inte lika gärna den andra personen göra det  , jag blir så trött på personer som säger så och samtidigt lite ledsen ....
Är man verkligen kompis då ? Skall man inte ge och ta??

I kväll e det fotboll  , puss på kim källström han e mannnen i mitt liv <3 :) HHoppas Sverige vinner , hoppas verkligen detta ....

Skall dra mig nu ! Vi hörs! Puss


kanske min storebror som jag aldrig har haft ??

Johan , detta låter konstigt , men du är som en bror jag aldrig haft, Du är min nya idol , haha nej men allvarligt , du tar han om mig som Millan säger till dig , hämtar mig med bilen och l¨åter mig klippa hur jag vill i ditt hår , tack !  Så du kanske är min storebror som jag alltid har drömt om , haha detta låter helt crazy , visst , men haha ni är bra , Millan & johan...

I dag skall jag och jonathan hitta den perfekta  presenten till Madde som fyller år på lördag , ingen aning om vad vi skall köpa , alltid samma probelm !!
I kväll så är det golf som gäller fyy va jag längtar har pratat om detta i år och ikväll händer det , ahha afrågan e om man sätter bollen det återstår att se ;) ahaha

_Nu mååste jag dra :)
Puss Fia

Söndag och sommarlov

hej :)
Det var ett tag sen , men så fort skolan sklutade i tisdags har jag jobbat röven av mig , är så sjukt trött på det stället , fattar inte att jag står där och tar all skit som jag får , jag förstår verkligen inte, men jaja nu har jag semester i 4 veckor  vilket skall bli så otroligt underbart. Snart sakll vi till tyskland , jag ,mamma , pappa och Angie  och dagen efter vi e hemma så är det älskade Bruce Springsteen på ullevi , puss på den mannen , va hade musiken varit utan dig kan man undra?
på tisdag skall jag pappa och jonathan spela golf ,. skall bli så kul , har aldrig gjort detta förut , men jag har tjötat på pappa min i över ett år och nu är det äntligen dags , kanske är detta sporten för mig ????
Nu sitter jag här och tänker på dig igen , jag vill inte men snabbt dyker ditt ansikte upp och jag börjar lee , sluta fia , sluta fia , du blir bara dummare för varje dag som går , ja det e sant jag blir deet....

liseberg med mina darlins till veckan , va hade jag avrit utan er igen kan man undra , inte ett shit..
Jag skall bli bra på att blogga men jag vill fixa om den , ngn som är villig att hjälp mig?

Puss en trött fia

mmm

19.42 - underba rt                                     




mys

Det finns bara ett ord i mitt huvud och det är mysigt....

RSS 2.0