Jag vet ...

jag vet att det är em person som har kollat min blogg hela helgen för att se om jag har skrivit ngt , ett stort tack till Angelica.
Japp , såhär e det , anledningen till att jag  aldrig längre skriver är för att jag aldrig längre är inne på datan , det är där skon klämmer .

dagen ahr varit kanon förut att vi fick tillbaka matteproven , precis G hallelulja liksom , men endå bara G , vill inte ha matte längre.
Färgade håret på Ida i klassen, snyggt blev det :) underbart , synd bara att denise hår blev grått, stackaras lilla gumman.

på idrott hade vi dans , brasiliask dans , hahhahah skratta så jag dog , o jag lovar att jag inför det ;)

'puasss o god nattt mina vänner


kolla en polisbil med polisljusen på!

Fredag och tröttare än såhär kan man inte bli.Veckan har gått i turbo och i helgen är det jobba och kalas för hela slanten.
Har lite ångest över att jag skall jobba för då kommer jag inte hinna plugga , matteprov o svenskaprov på måndag , kan det bli bättre ? noot

På 2:an spårvagn ser jag en polisbil som kommer i världens fast och avd utbrister Sofia:
Emma,Emma kolla en polisbil med polisljusen på XD hahaha lätt dagen kommentar ;)

Sova tidigt i kväll o sedan jobb och sedan träffa min Fredrik <3

ha en underbar kväll och Håkan på Liseberg kommer bli bäst för allla som e där , synd att jag missar det för första gången på år , men jajaja , sånt e livet


jag HATAR västtrafik

ja precis alla kan inte älska västtrafik ! I dag avr droppen , bussen åkte från nisses innan tiden var inne .
Sofia var på centalrn 15.32 och då går bussen precis och sofia kollar ut genom rutan och liksom visar med händerna hur förbannad hon blir och vad gör busschaufören då , han vinkar glatt tillbaka eller mer hånfullt ! Men nu kommer det sjuka alla klockor visade 15.32 , bussen SKALL gå kl 15.35 , jävla västtrafik !

pusspuss

Fåglar?

jag hatar fåglar eller jag är rädd för alla fåglar . Alla sorter storlekar,former och alla dess färger.
Jag har äver förståt vad richter,kulle & Angie menar med fåglar som kvittrar , ibland så piper de lite fint eller låter som en skrattande skata . jag vet verkligen inte om jag ser charmen i det. , men en dag kanske , vem vet?
men samtidigt hur hade det varit om inte fåglarna kvittrade ? TYST bara TYST
Men som sakt övning ger färdighet , kanske skall jag försöka övervinna min fobi och bli lika grymma som er tjejer, på att höra fålarna kvittra glatt i solens dagar , ni är bäst , kärlek på er ! <3

jag har världens blåsa på läppen som bara väntar på att sprängas , haha , fyyy , äckligt ;)

mmmm, i like

Isak Strand -Mama said , han e garanterat min nya idol ;)


jajaja

jag suger på att blogga , jätte mkt , är trött på internert och att man nästan är tvungen att ha det så man inte "missar ngt".
nu menar jag verkligen inte att internet är en dålig grej utan jag menar snarare att jag är trött på att känna mig tvungen att gå in på bilddagboken för att inte missa ngt som har hänt , lite så känns det. funderar på att ta bort min , man lägger juh aldrig ut bilder endå , funderar på att lägga all min krut på min blogg , fixa desigen och skiva dagligen om mitt liv , visst det e inte många som vill läsa om mitt liv men jag tycker det är skönt att skrva av sig , vad säger ni?
I dag är det fredag och i helgen blir det stor fest för far, kul att träffa alla och god mat tackar jag inte nej till.
Mys med min älskade madde i dag :)

Puss o hej ditt hår ser ut som leverpastej= enligt Camilla ,svensk råtta ,

trådlöst nätverk med gud ?

Satt på samhällen i fredag som kollade runt lite på nätet , då fick jag se en reklam som svenska kyrka i stockholm hade gjort , där stod det , trådlösuppkoppling med gud , be när du vill och hur du vill. Detta fick mig att tänka till , vart har min relation till gud tagit vägen egentligen? Förr kunde jag verkligen be varsom helt och om vadsom helst , men i dag är det som det tar stopp , lite som du vill hoppa från högsta vårningen på hopptornet6 men inte kan. så känns det när jag skall be . Det löser sig troligen , elller rättare sakt det kommer lösa sig ,för jag vet att gud finns med mig vid min sida även om jag tvivlar.

I dag är det söndag igen , veckan går så otroligt fort :O
 Palla Matte B , inget för mig !

50 år

grattis pappa nu är du 50 år , jag älskar dig enormt!

Japp nu sitter jag här igen med datan , och vet inte vad jag skall skriva.
I morgon blir det iallafall Utby med girlsen , utbys pizza slår inget , drömmer om den , ja det e sant , jag drömmer om den , sjukt!

I dag skall vi ut på hemlig tripp för pappa fyller år och vill inte vara hemma , så nu skall vi ta bilen strax , vi ses eller hörs!
                                                                                        Puss

regn och mer regn

det regnar,  inte så lite heller utan det öser ner snarare ! palla liksom , regn när man vill vara ute !
i dag känner jag mig mycket bättre feber är borta men jag ahr fortfarande ångets för matten , skall snart sätta mig o se om jag förstår den gröten.
Har percis fixat maggans hår inför brölloppet så nu e hon vacker som  en dag , dock inte som denna dagen utan en annan när solen skiner.

Fått en bok av maggan som tack , de e en recept bok på grekisk mat så snart kanske Fia en en hajare på de ;) även fast jag inet skulle tro det , men jaja nu blir den en stund ångest med matten , vi ses / Fia

ensam?

jag känner mig ensam , jätte ensam , men egentligen är jag inte det . Ensam känner jag mig för jag ligger i feber och mamma o pappa e på en underbar lyxkryssning i medelhavet , hur låter inte detta? Helt underbart iom jag får säga det själv.
Så nu ligger jag ensam här hemma och tycker synd om mig själv samtidogt som jag ahr ångest över matten som går skit just nu , varken jag eller min lärare tål varandra , Shit
Hur skall jag då klara resten av kursen ?? det undrar jag med!
Så nu vet jag verkligen inte hur helgen blir eller ngt , eller jo jag vet att jag skall kjobba på söndag om nu feber är borta , palla sitta ensam , annars har jag juh mor o far , bara så ni vet så saknar jag er nu o vill ni skall komma hem , hem , hem

nej skall gå o dricka mig ett glas saft nu mina vänner
pusss

RSS 2.0